21 kesäkuuta 2016

jumi

Red Hot Chili Peppersin uusi levy on hyvä, vihdoin muistin kuunnella sitä. olin eilisen vain kotona, tekemättä mitään sen ihmeempiä. huomasin että tuskastuin tuohon päivään pahemman kerran, toivottavasti tänään tulee jotain kivaa ja odottamatonta vastaan. seikkaileminen kuitenkin on lempijuttu, vaikka mukavuudenhaluni hipookin tavallista korkeammalla olevaa kattoa. 

Yksin tulee googlailtua paljon outoja juttuja ja nyt oon tutkinut esteettisiä kategorioita ja anneli aueriin liittyviä juttuja, enimmäkseen niitä seksuaalirikoksia. tai ainahan mä luen annelista, se on mun suosikkikeissi. ja vaikka luenkin suhteellisen paljon erilaisista asioista, ei ole mitään mistä tietäisin erityisen paljon. se välillä vähän ahdistaa. se on niin hieno näky kun joku henkilö kertoo suuri palo loistaen silmissään hänelle tärkeästä asiasta  toiselle, niin uppoutuneena ja antaumuksella. 

vähän kuitenkin huijasin, onhan mullakin yks iso  kiinnostusjuttu, nimittäin suomalainen rikollisuus. tekisi melkein mieli tehdä siitä jollain tapaa tulevaisuus itselleni,  esimerkiksi rikostoimittajana työskentely kuulostaa houkuttavalta. toisaalta haluaisin tehdä jotain ihan muuta, mutta kuitenkin kirjoittamiseen liittyvää. noh, mahdollisuusksia on aikalailla varmaan yhtä paljon mitä mahtuu maan ja sen katon väliin minkä korkeutta kuvailin mukavuudenhaluni mitalla.

Mun on pakko aina vaihdella blogikirjoituksen aikana mä&minä -kirjoitusmuotojen välillä, sillä pelkän 'minän' käyttö ei kuulosta yhtään itseltäni ja 'mä' liikaa sanottuna kuulostaa ehkä vähän typerältä. lisäksi en haluu käyttää liikaa isoja alkukirjaimia, koska se tuntuisi liian viralliselta. mietin näitä juttuja aika paljon.

Oon tässä joutunut kavereillenikin valittelemaan että sori kun sanat hukkuu ja jumittaa, ja pahoin pelkään kyllä että niin vähän joudun nyt tässäkin pahoittelemaan. kun ei vain ole sanoja päässä. asioista toisiin poukkoileva tyyli olkoot tämän tekstin teema. 

2 kommenttia:

  1. ikävää että oot poistanut kaikki sun vanhat blogitekstit, luin niitä aina kun odotin sulta uutta postausta. ne oli hyviä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei! piilotin vanhat postaukset koska ne sisälsi perin paljon kaikenlaista mitä haluan unohtaa jne. nyt kuitenkin pyrin kirjoittelemaan tiuhempaan tahtiin!

      Poista