23 kesäkuuta 2016

hedelmiä

imuroin pitkästä aikaa eilen, tai sitä edeltäneenä päivänä, noh, joskus tässä kuitenkin.
mielessäni pyöri niin imuroimisen vituttavat puolet kuin myös kliseisiä lausahduksia mitä keksin, tai mitä vastaani on tullut.

Menneisyys on muuten sellainen kaveri joka on monipuolinen ja rajaton, vaikka se onkin rajatumpi ajanjakso verrattuna toiseen frendiin, tulevaisuuteen, vai onko?
anyway, omalla tavallaan se mielestäni on rajaton. menneisyys sisältää niin paljon asioita, ettei niitä kaikkia voi muistaa, tuntuu että on rajattomasti unohdettuja asioita. se on kaveri joka on muokannut ja kasvattanut itse kutakin, välillä läimäissyt niin kovaa että voit edelleen huomata jäljet itsessäsi.

MENNEISYYS EI KIRJOITA TULEVAISUUTTASI oli yks imurointilauseista.
se on kiva kaveri, noh,  ainakin siinä on aika hurmaavia piirteitä. mutta se ei ole KUKAAN sanelemaan ja määräämään sinua. sellanen kaveri johon on pidettävä tietty etäisyys, että se voi antaa ihan vapaasti kyllä hyviä neuvoja, mutta täytyy olla myös kriittinen. hyvä pitää opetukset mielessä, mutta ei tule sokeasti mennä sen mukana.

menneisyys joskus antoi mulle työmaaksi kehnomman puoleisen itsetunnon ja kourallisen kokemuksia ilkeistä ihmissuhteista, sellasen huonosti myllätyn kukkapenkin joka ei ole perin ravinteikaskaan. ne vaativat suurta työstöä edelleen mutta useammin saan ne ihan hyvin pidettyä hallinnassa. niin, että ihan pidän työni tulosta kauniina.

on se hassua, miten just ne menneisyyden ehkä kiusallisimmat ja vittumaisimmat puolet ovat tuottaneet niitä parhaimpia hedelmiä nykyisen itseni persoonaan. pitää vaan olla inhmillinen ja antaa itselleen runsaasti aikaa kastella ja hoivata niitä hedelmiä, muuten niistä tulee ruttuisia ja happamia osia sinuun. olisi siis hyvä, että sen kastelun ja lannoittamisen suhteen olisi intohimoa ja paloa, vaikka prosessi voikin olla erittäin verottava ja pitkä. sinä nimittäin ansaitset sen.

mä lähetän teille paljon kasvua edistävää jauhetta ja raikasta lähdevettä, että voitte hoivata menneisyyden antamia siemeniä. mä kävin taas vähän hömpäksi, mutkun mulla on tosi hyvä kasvukausi meneillään niin haluan jakaa sitä teillekin! PUS  (ja terveisiä jyväskylään menevästä junasta)

3 kommenttia: