29 elokuuta 2015

moi

eipä näköjään takaisin manseen muutto tehnyt musta mitään urbaania kaupunkibloggaajaa, kun nytkin onnistuin saavuttamaan  about3kk tauon blogin puolel. 
lienee ajankohta kuitenkin aivan ymmärrettävä, kuitenkin kesällä hellii ajatus seikkailuista ja tovereiden kanssa oleilusta enemmän kuin kotona koneen ääressä jumittelu. (silti voin kyllä mainita katsoneeni dexterin, twin peaksin ja bojack horsemanin kaikki jaksot loman aikana....).

olo on kovin vapautunut ( voi paska, nyt tää alkoi soimaan päässä).
elämä rullaa tosi hyvin (joillain sivuraiteilla) ja kiitettävän usein pääsee vastaamaan kuulumisia kysyttäessä että paskaaks tässä. 

tiiätteks, se on aika hyvin se.

tuntuu erittäin hassulta koittaa kirjottaa jotain blogi-muotoon, lähinnä viimeaikaset kirjotushommat on rajottunut tyhmien muistilistojen ja fb-päivitysten rustailuun. 

musta tuntuu et oon taas kasvanut henkisesti ihan hulluna (salee jollain kasvamisella pitää kompensoida pituuskasvun päättymistä). tuntuu etten oo enää niin muiden vietävissä erinäisissä asioissa ja oon sitä kautta vahvistunut aika hurjasti. vaikka meikän vajavaisuuksien minimointi on joku loputon prosessi niin jo nyt tuntuu tosi varmalta ja mainiolta. 

öäöäö katelkaa kuvii mä en nyt taidakkaan saada parempaa postausta aikaan5 kommenttia:

 1. olisi kiva jos tekisit sun kesästä pienen kertailu postauksen? :) ois kiva kuulla kans blockfesteistä jotain! kiva että palasit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisin kyllä tehäkkin jonkinmoisen kesäpostauksen! blockeille en tänävuonna tosin mennyt niin siitä ei juttua tule. ihanaa kuulla että palaamiseni on jees!

   Poista
  2. mikset mennyt?:o sullahan oli lippukin ja kaikkee

   Poista
 2. Mou, halusin vaa tulla sanoo et oot they best ei mulla muuta

  VastaaPoista